Mukavasti väkeä syyskokouksessa 19.11

Ylläpitäjä
no comments

Syyskokous Vanhustentalon kerhohuoneella 19.11

Kokouksen antia

Käsiteltiin normaalisti syyskokoukseen kuuluvat asiat, toimintasuunnitelma ensi vuodelle ja uuden johtokunnan kokoonpano. Kokouksen viimeisenä asiana nähtiin vanhoja kuvia Uudenkoiviston taloista.

Vuoden 2015 toimintasuunnitelma

Ensi vuoden toimintasuunnitelmassa  pyritään panostamaan yhteisöllisiin tapahtumiin.  Lainaus toimintasuunnitelmasta: Pyrimme järjestämään, jos mahdollista, Uudenkoiviston VPK:n kanssa kevättapahtuman. Tapahtuma, jossa on kaikille jotain.

Johtokunnan kokoopano 2015

Uudeksi puheenjohtajaksi valittiin pitkäaikainen sihteeri Jukka Säilä. Pitkään ja ansiokkaasti puheenjohtajana palvellut Jorma Ranki lupautui jatkamaan johtokunnan jäsenenä, näin viestikapula siirtyy luontevasti eteenpäin. Muuten johtokunta säilyi pääosin entisellään. Pitkäaikainen rahastonhoitaja Juha Lehtonen jätti johtokunnan ja hänen tilalleen valittiin tiedottajan tehtävään (mm. kotisivut) Aarno Hakamäki. Retkeilytoimikunnassa jatkavat Merja Öhman ja Marika Korpela.

Vanhan Uudenkoiviston  esittelyä

Ansiokkaasti kävelykierroksia ja muisteluiltoja Uudellakoivistolla järjestänyt Tuula Rosendahl ja vanhoja valokuvia digitoinut Seppo Aarne esittelivät sanoin ja kuvin Uudenkoiviston historiaa.

Ohessa kuvasatoa kokouksesta:

DSC_0480

Kokouksen puheenjohtajana toimi tuttuun tapaan Ismo Suojanen.

DSC_0468

Kerhohuoneen tilat sopivat yhdistyksen kokouksiin.

DSC_0453

Useita vuosia Uudenkoivistolla kävelykierroksia ja muisteluiltoja järjestänyt Tuula Rosendahl kertoi tästä toiminnasta.

DSC_0460

Uusi puheenjohtaja Jukka Säilä ja väistyvä puheenjohtaja Jorma Ranki sekä Timo Korpela (yhdistyksen edustaja liittokokouksissa) kuuntelevat keskittyneesti.

DSC_0469

Tuula kertoi sanoin ja kuvin kävelykierrostapaamisista ja muisteluilloista, joissa on ollut erittäin aktiivinen ja runsaslukuinen osallistajajoukko entisiä ja nykyisiä uusikoivistolaisia.

DSC_0473

Vanhojen valokuvien esittelyssä auttoi Seppo Aarne.

DSC_0479

Seppo Aarne näyttää tässä yli sadan vuoden takaista karttakuvaa, jossa Uusikoivisto on vasta pieneltä osalta kaavoitettu. Karttatekstikin oli venäjäksi.

DSC_0482

Nähtiin vanhoja ja uusia valokuvia samoista taloista. Osa kuvista on kuvattu Satakunnan Museon arkistosta ja osa on saatu Uudenkoiviston asukkailta.

DSC_0488

Väistyvä puheenjohtaja Jorma Ranki kiitti Tuula Rosendahlia  kiinnostavasta esittelystä ja aktiiviesesta panoksesta kaupunginosan eteen.

DSC_0490

Uuden johtokunnan jäseniä kokouksessa: vasemmalta Miia Arbelius, Minna Vitikainen, Ismo Suojanen (varapj), Mirja Ruuska (emäntä), Jukka Säilä (sihteeri, uusi pj)

DSC_0491

Johtokunnan jäseniä: Jorma Ranki (väistyvä pj), Timo Korpela (edustajamme keskusjärjestössä), Into Junnila ja Aimo Öhman.

Categories:

About Ylläpitäjä