Piharavintola Uudellakoivistolla oli menestys

Ylläpitäjä
no comments

Pirkon piharavintola sai yli 100 kävijää ravintolapäivänä 17.5

Piharavintolan Uudellekoivistolle avanneet Pirkko ja Matti Karttunen saivat tyytyväisenä todeta, että valmistelut eivät menneet hukkaan.
Asiakkaita virtasi Hiekkakadun ja Puutarhakadun kulmatalolle koko kauniin lauantai-iltapäivän ajan.
Ajoittaisesta ruuhkasta huolimatta asiakaspalvelu sujui mallikkaasti.
Pirkon ja Matin haaveissa on järjestää Uudellekoivistolle laajempi ravintolapäivätapahtuma.
Näin kävijät voisivat valita annokset laajemmasta valikoimasta.
Samalla vanhat ja uudet uusikoivistolaiset voisivat tavata mukavan tapahtuman merkeissä.
Sopiva paikka olisi vanhustentalon pihamaa.

Pirkko ja Matti:

Ravintolapäivänä 17.5. teimme pienelle kotipihallemme piharavintolan. Valmistelut kestivät viikkoja ja itse päivän aikana meitä auttoi vielä neljä tosi kokenutta tekijää. Kaikki tarjottu oli itse tehtyä ja pahin takaisku oli kai se, että suuri termostaatilla varustettu keittokattila sanoi yhteistyön irti ja poltti sulakkeen. Kaikesta selvittiin. Kiitos kaikille mukana  olleille!
Palaute oli aivan ihanaa, vaikka emme ole ammattilaisia!

Tavoitteena Uudenkoiviston yhteinen ravintolapäivä

Suuri haaveemme  on, että me uusikoivistolaiset  yhdessä järjestäisimme vanhustentalon pihaan ravintolapäivän! Tänä vuonna se ei vielä onnistunut, mutta meidän pienellä pihallammekin se onnistui yli odotusten, miksi se ei voisi onnistua isommassa mittakaavassa isommalla pihalla. Vanhustentalossa on 64 asuntoa! Haastan mukaan kaikki, jotka voisivat ajatella osallistuvansa seuraavaan vastaavaan tapahtumaan.

Jos jaamme työt niin, että jokainen pistää oman pienen pömpelinsä pystyyn omalla osaamisalueellaan, saisimme vanhustentalon pihalle oman asuntoalueemme hienon päivän. Tiedän jonkun, joka osaa paistaa munkkeja, siis munkkipömpeli, pihalla on grillikatos, kuka ottaisi itselleen makkaramestarin homman? Onko vohvelinpaistajia? Löytyykö hyvää soppaa ja soppatykkiä? Kuka erikoistuisi esim. burgereihin? ( oli hitti, possu loppui jo klo 14! ) Kenellä kahvila? Löytyisikö valmiita alkukasvatettuja taimia? Kenellä on varastossa käsitöitä myyntiin? Alueen yrittäjät voisivat esitellä omia yrityksiään. Löytyykö musiikkitarjontaa? Kuka muistelisi vanhoja aikoja  Uusikoivistolla? Kuinka monta kauppaa oli, kuinka monta leipomoa, mitä tehtiin?
Löytyisikö heitä, jotka kävisivät auttamassa asukkaita pihalle?
Tämä vaatisi vain yhden kunnon ideointi- istunnon , yhden työnjakoistunnon, kuka mitäkin tekee ja sitten loppu hoituisi melkein sähköposteilla!
Ne, jotka ovat vastaavaa tehneet, tietävät, että tapahtuma ei ole todellakaan mikään rahanhankintapaikka. Saattaa olla, että saa raaka-aineista maksetun hinnan takaisin, työlle tuskin jää mitään. Mutta, harrastuksistakin voi mielestäni maksaa! Mikään ei ole parempi palkkio kuin hyvä mieli!
Paras motiivi kaikelle: yhden asiakkaan ilmaisu ” kun saisi edes ikkunasta katsoa!”

Jos olet myötämielinen, ota yhteyttä:
pirkko.karttunen@dnainternet.net

Kuvia ravintolatapahtumasta:

Categories:

About Ylläpitäjä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.